top of page
About

OVER ONS

IMG_1108.heic

Nina (Rechts):

Een geboren autodidact die het liefst alles op haar eigenwijze manier doet. Ze heeft een grote passie voor fotografie en film, reist graag de wereld rond en heeft een nieuwsgierige blik. Daarnaast geniet ze van mama zijn.

Ze is geïntrigeerd en geïnspireerd door mensen. Maar bovenal is Nina een vrolijke optimist die leeft in het moment en geniet van de kleine dingen in het leven. 

 

Nikki (links):

Een impulsief persoon die altijd in is voor avontuur. Sinds kort heeft ze het wilde Amsterdam achter zich gelaten en geniet ze nu van alle ruimte, natuur en haar dieren. 

Nikki heeft het voorrecht gehad veel van de wereld te hebben gezien en haar liefde voor mensen komt duidelijk tot uiting in haar werk.​

​Ze is vastberaden, heeft oog voor detail en is begaafd in het zien en creëren van onverwachte schoonheid in beeld. Dat maakt haar werk net als zij spannend en mysterieus.


ONS VERHAAL
Hoe wij werken

We zijn allebei begonnen met fotograferen in het uitgaansleven van Amsterdam. Toen we elkaar ontmoetten, dachten we dat er veel concurrentie was tussen fotografen en dat we meer moesten samenwerken. Daar is het idee ontstaan om samen te gaan fotograferen. In 2015 hadden we onze eerste bruiloft en dit was een succes!

 

We hebben gemerkt door samen te fotograferen dat we elkaars imago versterken. Er is meer ruimte voor onze eigen creativiteit om speciale shots en andere invalshoeken te maken. We kunnen 's morgens of overdag opsplitsen zodat we geen moment missen. De een kan zich meer richten op het bruidspaar en de ander op de gasten, details. We werken met verschillende lenzen om tegelijkertijd goede portretten en overzichten te krijgen. We zijn perfect op elkaar ingespeeld.

 

In 2017 begon Nina videografie te verkennen. Sinds een paar jaar is dit een zeer bekende optie om ons te boeken als fotograaf en videograaf. Maar samen fotograferen is onze favoriete keuze! :)

 

synergie; het geheel is meer dan de som der delen.

We leggen de dag intuïtief, informeel en documentair vast. Waar onze focus ligt op echte, pure en intieme momenten. We zijn op de achtergrond en mengen ons onder de gasten om mensen zo puur en spontaan mogelijk vast te leggen. 

 

Ons favoriete onderdeel is de fotoshoot met het bruidspaar. Aangezien een trouwdag best intens en overweldigend kan zijn, hebben we gemerkt dat dit ook een moment is voor jullie om echt even samen te zijn. Zonder de gasten/familie in de buurt. We maken hier het liefst een speciaal moment van en nemen de tijd om foto's te maken zonder te haasten.

We maken ook fotoboeken. Aangezien de zomer onze drukste tijd is, maken we de boeken in de herfst/winter.

 

Nog steeds geïnteresseerd? We maken graag een kennisgesprek om jullie wensen te bespreken en te kijken of er een wederzijdse klik is. 

 

 

Prijzen starten vanaf €4.200,- (voor twee fotografen voor 8 uur).

Portfolio
Video's

Eva & Martijn 2023
Eva & Martijn 2023
12:50
Video afspelen
Sophie&Kieran
00:00
Video afspelen
Janine & Maik
08:55
Video afspelen
Helene & Guillame
09:06
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Contact
Wedding S&J-181.jpg

CONTACT

Nina Albada Jelgersma & Nikki Schuurman

Amsterdam & Maarssen

ninanikkifotografie@gmail.com

+316 52562555 / +316 23441343

Bedankt voor de inzending!

bottom of page